Direction (Questions 1-15): In each of the following questions a group of numbers is given. What will be the sum of even number in each question?

1. 4 7 8 7 4 6 2 3 8 4 1 6 4 7 2 4 1 8 4 3 6 4 5 2 5 6 3 2 7 4 2 8 2

A. 102

B. 104

C. 100

D. None of these

2. 3 7 5 4 5 2 5 3 1 4 5 6 5 5 4 3 7 2 5 3 4 5 6 2 1 1 5 4 5 2 3 4 1

A. 46

B. 44

C. 42

D. None of these

3. 5 2 3 2 8 6 5 8 4 1 2 3 2 5 4 2 7 6 5 3 2 1 5 7 6 5 4 3 2 2 3 7 5

A. 62

B. 58

C. 60

D. 64

4. 2 4 1 2 4 2 1 6 1 2 4 6 2 3 2 4 5 2 4 2 1 3 5 4 2 3 1 4 5 2 1 4 2

A. 64

B. 68

C. 66

D. 70

5. 8 2 5 7 5 3 6 7 8 3 4 8 7 5 2 3 4 5 6 5 8 5 5 3 8 4 3 6 4 3 4 6 8

A. 69

B. 76

C. 86

D. 96

6. 7 3 8 5 4 2 6 5 4 1 3 5 7 8 6 5 4 3 2 5 8 6 5 8 7 5 4 3 2 5 4 5 6 2

A. 80

B. 82

C. 86

D. None of these

7. 8 2 5 2 5 7 6 3 8 7 8 4 3 7 8 4 3 2 5 5 6 5 8 5 5 4 8 3 6 4 2 4 3 4

A. 111

B. 110

C. 108

D. None of these

8. 5 6 7 8 2 4 5 4 5 7 2 3 6 5 4 1 7 6 7 3 8 5 4 5 4 3 2 5 8 5 3 6 5 8

A. 82

B. 80

C. 86

D. None of these

9. 5 6 3 2 4 8 5 6 3 2 3 4 5 8 5 6 2 7 8 3 1 5 4 8 7 3 7 6 1 5 7 5 2 6

A. 72

B. 80

C. 82

D. None of these

10. 1 2 3 7 4 8 5 2 5 6 4 2 3 4 3 2 2 3 4 5 6 7 5 1 2 3 8 5 6 7 8 4 5 5

A. 74

B. 68

C. 70

D. None of these

11. 6 7 6 8 2 8 7 5 1 2 3 4 1 5 2 1 2 7 4 8 6 4 5 2 3 8 5 4 5 6 5 4 2

A. 58

B. 88

C. 86

D. None of these

12. 5 4 8 6 7 6 5 4 3 2 5 4 7 8 5 4 5 4 3 1 7 6 5 4 3 6 2 1 5 6 2 3 1

A. 76

B. 70

C. 74

D. None of these

13. 4 3 2 1 4 1 2 3 4 1 7 6 5 4 3 2 1 8 5 4 5 4 3 6 5 7 2 5 4 5 6 7 3

A. 60

B. 72

C. 58

D. None of these

14. 2 3 4 5 2 5 6 8 4 8 4 1 2 3 5 4 8 7 6 5 8 3 2 1 5 7 6 5 3 4 3 7 5

A. 76

B. 78

C. 80

D. None of these

15. 1 8 5 2 5 4 6 3 2 1 6 5 4 5 4 3 8 7 6 2 6 8 3 2 4 5 2 5 4 3 8 7 5

A. 80

B. 84

C. 82

D. None of these

Answers:

 

1.C 2.B 3.A 4.C 5.D 6.D 7.B 8.A 9.C 10.D 11.B 12.A 13.D 14.B 15.D

RRB NTPC CEN 03/2015 SECOND STAGE EXAM

RRB NTPC ASM Psycho Syllabus

RRB NTPC ASM Psychology test question Click Here

More ASM psychology Quiz

RRB NTPC ASM Psycho Shortest route test

 

RRB NTPC ASM PSYCHOLOGY TEST

RRB NTPC ASM ODD FIGURE TEST

 

 

Related Articles