Direction (Questions 1-15): In each of the following questions a group of numbers is given. What will be the sum of odd number in each question?

 Take Only 5 minutes to complete

1. 4 5 8 7 4 6 2 1 8 4 3 6 4 7 2 4 1 8 4 3 6 4 5 2 5 6 3 2 7 4 2 8 2

A. 47

B. 74

C. 46

D. None of these

2. 5 7 3 4 5 2 1 3 5 4 5 6 5 5 4 3 7 2 5 5 4 3 6 2 3 1 5 4 5 2 3 4 1

A. 83

B. 85

C. 87

D. None of these

3. 5 2 3 2 8 6 5 8 4 1 2 3 2 5 4 2 7 6 5 3 2 1 5 7 6 5 4 3 2 2 3 7 5

A. 73

B. 72

C. 77

D. 75

4. 2 4 1 2 4 2 1 6 1 2 4 6 2 3 2 4 5 2 4 2 1 3 5 4 2 3 1 4 5 2 1 4 2

A. 36

B. 27

C. 33

D. 30

5. 8 2 5 7 5 3 6 7 8 3 4 8 7 5 2 3 4 5 6 5 8 5 5 3 8 4 3 6 4 3 4 6 8

A. 74

B. 71

C. 86

D. 84

6. 7 3 8 5 4 2 6 5 4 1 3 5 7 8 6 5 4 3 2 5 8 6 5 8 7 5 4 3 2 5 4 5 6 2

A. 79

B. 78

C. 76

D. 86

7. 8 2 5 2 5 7 6 3 8 7 8 4 3 7 8 4 3 2 5 5 6 5 8 5 5 4 8 3 6 4 2 4 3 4

A. 74

B. 71

C. 73

D. None of these

8. 5 6 7 8 2 4 5 4 5 7 2 3 6 5 4 1 7 6 7 3 8 5 4 5 4 3 2 5 8 5 3 6 5 8

A. 77

B. 79

C. 86

D. None of these

9. 5 6 3 2 4 8 5 6 3 2 3 4 5 8 5 6 2 7 8 3 1 5 4 8 7 3 7 6 1 5 7 5 2 6

A. 72

B. 80

C. 82

D. None of these

10. 1 2 3 7 4 8 5 2 5 6 4 2 3 4 3 2 2 3 4 5 6 7 5 1 2 3 8 5 6 7 8 4 5 5

A. 73

B. 83

C. 75

D. None of these

11. 6 7 6 8 2 8 7 5 1 2 3 4 1 5 2 1 2 7 4 8 6 4 5 2 3 8 5 4 5 6 5 4 2

A. 58

B. 50

C. 60

D. None of these

12. 5 4 8 6 7 6 5 4 3 2 5 4 7 8 5 4 5 4 3 1 7 6 5 4 3 6 2 1 5 6 2 3 1

A. 87

B. 70

C. 85

D. None of these

13. 4 3 2 1 4 1 2 3 4 1 7 6 5 4 3 2 1 8 5 4 5 4 3 6 5 7 2 5 4 5 6 7 3

A. 76

B. 73

C. 77

D. None of these

14. 2 3 4 5 2 5 6 8 4 8 4 1 2 3 5 4 8 7 6 5 8 3 2 1 5 7 6 5 3 4 3 7 5

A. 73

B. 77

C. 75

D. None of these

15. 1 8 5 2 5 4 6 3 2 1 6 5 4 5 4 3 8 7 6 2 6 8 3 2 4 5 2 5 4 3 8 7 5

A. 64

B. 67

C. 63

D. None of these

 

Answers:

 

1.A 2.B 3.B 4.D 5.A 6.A 7.B 8.C 9.B 10.A 11.C 12.D 13.D 14.A 15.C