1. A person who abstains completely from alcoholic drinks

A. Subjunctive

B. Incriminatory

C. Teetotaler

D. Derelict

2. A frog lives both on land as well as in water

A. Aquatic

B. Animate

C. Ambidextrous

D. Amphibian

3. The practice of having many wives

A. Polyandry

B. Polygamy

C. Bigamy

D. Calligraphy

4. Person who files a suit

A. Plaintiff

B. Accuser

C. Charger

D. Suitor

5. A principle or standard by which anything is or can be judged.

A. Criterion

B. Copyright

C. Manifesto

D. Epitome

6. A word that reads the same backwards as forwards.

A. Acronym

B. Palindrome

C. Acrostic

D. Homophone

7. A firing of many guns at the same time to mark an occasion.

A. Volley

B. Salvo

C. Fusillade

D. Attack

8. A person who is self-centered

A. Narcissist

B. Eccentric

C. Egoist

D. Masochist

9. An extract from a book of writing

A. Footnote 

B. Preface

C. Exrept

D. Review

10. A person who supports or speaks in favour of something

A. Adviser

B. Volunteer

C. Advocate

D. Assistance

11. One living on vegetables

A. Carnivore

B. Barbarian

C. Vegetarian

D. Herbivore

 

Answers 

1.C 2. D 3. B 4. A 5. A 6. B 7. B 8. B 9. C 10. C 11. D