1. One who makes an official examination accounts

A. Clerk

B. Accountant

C. Auditor

D. Boss

2. Fluent and clear in speech

A. Confident

B. Emotional

C. Enthusiastic

D. Articulate

 

3. One who eats both vegetables and meat?

A. Carnivorous

B. Omnivorous

C. Vegevorous

D. Herbivorous

4. Spoken or done without preparation

A. Verbation

B. Verbose

C. Extempore

D. Amateur

5. One who gains benefit from something

A. A beneficiary

B. A benefactor

C. A miser

D. A hermit

6. One who possesses many talents?

A. Dexterous

B. Versatile

C. Gifted

D. Exceptional

7. One who derives pleasure from inflicting pain on others?

A. Recluse

B. Hedonist

C. Sadist

D. Maniac

8. A person who rides horses in races as an occupation

A. Equestrian

B. Horseman

C. Horse-racer

D. Jockey

9. A collection of poems

A. Pathology

B. Anthology

C. Oncology

D. Pedology

 

10. One who studies mankind

A. Anthropologist

B. Physicist

C. Pathologist

D. Philanthropist

11. One, who hates marriage, 

A. Misanthrope

B. Misogamist

C. Misogynist

D. Monogamy

12. An act or notion to look back in the past

A. Retrospective

B. Postnatal

C. Retrogressive

D. Primitive

13. Medicine to counteract the effect of a passion

A. Emetic

B. Antidote

C. Anti-venom

D. Antiseptic

14. An opinion contrary to popular belief

A. Paradox

B. Orthodoxy

C. Hearsay

D. Heresy

 

Answers:

 

 

1.C 2.D 3.B 4.C 5.A 6.A 7.B 8.D 9.B 10.A 11.B 12.C 13.D 14.B